Peste 30.000 de brăileni au participat la spectacolele organizate de Zilele Brăilei! DJ Sasha Lopez și DJ Andre Rizo au încins atmosfera! Spike, EMAA și Carla’s Dreams – concerte incendiare!

Brăilenii s-au răzbunat pentru anii de pandemie! Zilele Brăilei – un real succes!

Faleza Dunării a părut neîncăpătoare pentru zecile de mii de brăileni care au sărbătorit Zilele Brăilei. În serile de duminică și luni, concertele organizate de administrația locală au oferit tinerilor senzația că sunt la un adevărat festival în genul UNTOLD sau NEVERSEA. Rețelele de socializare au explodat cu mii de clipuri postate din fața scenei de pe esplanadă.

De concerte au avut parte și brăilenii care au ales să meargă în Grădina Mare duminică seara. Atmosfera a fost întreținută de trupa Antic și Nicu Alifantis, care au cântat și au încântat publicul brăilean. În aceeași seară, pe Faleza Dunării, au susținut concerte HOUSE KILLERZ și SPIKE. Miile de tineri aflați pe esplanadă au dansat apoi pe muzica celor mai tari DJ ai momentului: DJ Sasha Lopez și DJ Andre Rizo.

Seara de luni, 15 august, a strâns și mai mulți băileni pe Faleza Dunării. Pe scenă au urcat: LIBERI SÂMBĂTĂ, EMAA ȘI CARLA’S DREAMS!

Manifestările organizate de Zilele Brăilei s-au încheiat cu un fabulos show de artificii și lasere.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry