Peste 700 de cadouri sunt oferite de Moș Crăciun copiilor din Șuțești și Mihail Kogălniceanu!

În acest an, Moș Crăciun a fost invitat de primarul comunei Șuțești, Costică Dobre, să împartă daruri copiilor cu vârsta de până la 14 ani, din comună. Și pentru că moșul era tare obosit de pe drum, primarul i-a pus la dispoziție o frumoasă sanie, trasă de un ponei nărăvaș, cu care a împărțit daruri copiilor.

”Dragi copii din satele Șuțești și Mihail Kogălniceanu,

Moș Crăciun a ajuns în comuna noastră și a pregătit de zor cadourile pentru voi.

Pentru că știe că toți sunteți copii cuminți și ascultători, moșul vine cu sania acasă la fiecare dintre voi pentru a vă aduce darurile de Crăciun astăzi (21 Decembrie), mâine și poimâine, începând cu orele 17.

După ce împarte cadourile tuturor copiilor, cât timp moșul se odihnește, îi puteți admira sania pentru câteva zile în fața bisericii Sfinții Împărați “Constantin și Elena”. Sărbători fericite!”, le-a transmis primarul Costică Dobre copiilor din comună.

Moș Crăciun va petrece trei zile pe ulițele comunei în căutarea copiilor. Aceștia vor primi cadouri și vor avea ocazia să facă fotografii în sania moșului.

Cadourile sunt oferite de Primăria comunei Șuțești și Consiliul Local, iar frumoasa sanie care îl va plimba pe Moș Crăciun și în zilele următoare a fost construită de către primarul Costică Dobre.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry