Președintele Consiliului Județean: ”Jos labele de pe HC Dunărea! Brăilenii sunt cei care vă vor opri, dincolo de manipulările trompetelor PNL!”

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, a răspuns atacurilor politice încasate de clubul de handbal al Brăilei. În ciuda rezultatelor excepționale înregistrate de echipă, dar și a faptului că peste 100 de copii fac antrenamente gratuit în cadrul clubului, consilierii județeni și locali ai Partidului Național Liberal refuză să voteze cotizațiile care revin handbalului.

Liberalii înțeleg prin ”opoziție politică” să limiteze accesul copiilor din Brăila, către un club care face performanță.

Războiul politic nu are limite pentru PNL așa că liberalii murdăresc handbalul brăilean!

Una e una, alta e alta! Faptul că PNL Brăila, care e condus de deputatul șmecheraș Popa de la Cireșu, lovește în administrația PSD cu tot felul de mizerii și atacuri ieftine e treaba lor. Acesta e modul adversarilor noștri politici de a obține votul brăilenilor.

Dar, dincolo de războiul politic și amenințările de genul “Să mă lase în pace dacă vrea să prindă primăvara”, gașca deputatului Popa, într-o disperare electorală extrem de vizibilă, dovedește că e în stare de orice, inclusiv să murdărească handbalul brăilean, la fel cum au făcut cu multe alte lucruri care merg bine.

Consilierii municipali și județeni de la PNL nu votează banii pentru HC Dunărea și doar critică, critică și iar critică. În afară de gargară, amenințări și un stil golănesc de a face politică, Popa și gașca lui nu știu nimic.

Performanța se face cu bani și ar putea să afle asta de la administrații PNL din alte județe. Dar, bineînțeles, consiliile județene sau primăriile PNL pot da bani echipelor de handbal, Consiliul Județean Brăila nu poate. Doar la Brăila e rău dacă se întâmplă!  În rest, mai ales dacă e vorba de PNL, se numește “sprijinirea sportului”.

Este o realitate pe care doar PNL Brăila nu o vede pentru că are o singură țintă. PNL Brăila știe doar să lovească cu orice preț în administrația PSD, indiferent că sunt atrase în acest joc electoral de doi lei lucruri și subiecte extrem de bune și frumoase.

Pentru acești oameni tot ce face administrația PSD e greșit. Aduceți-vă aminte doar de podul suspendat peste Dunăre, criticat de liberali zi de zi și blocat de guvernele PNL doar pentru că un premier PSD, și brăilean pe deasupra, a semnat contractul și a pus lucrurile in linie dreaptă.

Dacă plouă în oraș și se inundă niște străzi, e de vină administrația PSD. Nu contează că la Cluj-Napoca sau chiar celebra Oradea se întâmplă același lucru. O căutare pe Google și se poate afla că ploaia nu are culoare politică!

Băieți, opriți-vă! Deși știu că nu o veți face, să nu aveți nicio îndoială că brăilenii sunt cei care vă vor opri, dincolo de manipulările rostogolite cu ajutorul trompetelor PNL.

Făceți-vă jocul politic, atacați administrația PSD, căutați să obțineți voturi de la brăileni prin metode de tot felul, dar lăsați handbalul în pace, lăsați performanța uluitoare a HC Dunărea nepătată de mizerii politicianiste”, a transmis președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Reamintim că HC Dunărea Brăila a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Chambray, scor 24-19 (14-10), în ultimul meci din grupa B a European League. Calificată din meciul anterior în sferturi, Dunărea încheie grupa pe locul 1.

Pe data de 21 Februarie 2024 este programat meciul dintre Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie contând pentru etapa a XVII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional, sezon 2023/2024. Înainte de această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 4 cu 37 de puncte în timp ce Măgura Cisnădie se clasează pe locul 8 cu 18 puncte.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry