Promisiunea Consiliului Județean: UAT-urile care vor primi mai puțini bani la rectificare, vor primi mai mult de la CJ!

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, se așteaptă ca și în acest an primarii PSD să fie vitregiți la rectificarea bugetară, ținând cont că banii vor fi alocați de către două ministere conduse de liberali.

Chiriac spune însă că va echilibra situația, ca și în anii precedenți, din bugetul Consiliului Județean. Astfel, fiecare comună, indiferent de culoarea politică, va avea fondurile necesare pentru continuarea proiectelor de dezvoltare.

”O să fie o nouă rectificare bugetară. Se pare că vor veni niște sume către fiecare UAT. Exact cum am procedat și anul trecut, dacă UAT-urile care au primari PNL vor primi mai mulți bani, față de primarii PSD, atunci, la votarea bugetului, voi face o echilibrare acestor sume, astfel încât fiecare UAT să primească în mod egal, sume proporționale cu ceea ce își doresc să facă.

Nu mi se pare corect ca doi miniștri, ministrul Dezvoltării și ministrul de Finanțe, să aloce pentru colegii lor sume mai consistente și pentru cei de la PSD sume mai mici.

Eu știu că la Prefectură s-a cerut de la fiecare UAT sumele necesare pentru continuarea activității, cu referire la cofinanțarea pe proiecte europene, nevoia de sume pentru funcționare ș.a.m.d”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry