Șoferul, care a oprit autobuzul și a dat jos călătorii în timpul cursei, riscă să-și piardă locul de muncă!

Un șofer de autobuz i-a dat jos pe călători în mijlocul cursei pentru că era deranjat de plânsul unui bebeluș! Angajatul BRAICAR le-a spus oamenilor: “Din cauza gălăgiei nu-mi pot continua traseul. Voi opri aici autobuzul. Vă rog să coborâți”

Incidentul s-a produs marți, 14 noiembrie, pe strada Griviței din municipul Brăila, în zona intersecției cu strada Școlilor. Un brăilean care circula cu acest autobuz a sesizat presa locală cu privire la comportamentul șoferului.

“A oprit autobuzul și a lăsat zeci de călători în frig pentru că l-a deranjat că un copil mic plângea. Chiar dacă a coborât femeia cu bebelușul, șoferul a spus că numai continuă cursa și pleacă acasă, lăsând toți călătorii în frig, închizând chiar și becurile autobuzului”, a povestit călătorul.

Șerbu Marian riscă să-și piardă locul de muncă

Șoferul a împlinit în urmă cu câteva zile 46 de ani. Șerbu Marian conducea autobuzul pe linia 5. Începând de astăzi el a fost suspendat pe perioada anchetei interne.

Directorul societății, Cristian Domnițeanu, a spus că s-a demarat o anchetă pentru a afla exact ceea ce s-a întâmplat. Inclusiv conducerea Sindicatului “Transloc” condamnă faptul că șoferul a cerut călătorilor să coboare și i-a lăsat în frig.

Întrebat de sancțiunile pe care le riscă șoferul de autobuz, directorul BRAICAR a precizat că, în funcție de rezultatul anchetei interne, acestea pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry