Un jandarm brăilean, aflat în timpul liber, a salvat o bătrână din flăcările unui incendiu!

Astăzi, în jurul orei 14.00, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, aflat în timpul liber, a evacuat o femeie octogenară din apartamentul acesteia, unde izbucnise un incendiu.

”Colegul nostru, plutonier adjutant Beraru Adrian, locuiește în același bloc, iar în momentul declanșării incendiului, acesta se afla în apropiere, împreună cu copiii săi. La un moment dat, a observat cum iese fum dintr-un apartament situat la etajul 1. Și-a dat seama imediat că proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 80 ani, este în pericol. Flerul dobândit în cei peste 10 ani de când poartă uniforma militară l-a determinat să intervină la timp, pentru a împiedica un posibil final nefericit. Din spusele colegului nostru, octogenara intrase în panică și încerca să-și salveze cât mai multe bunuri, lăsând în plan secund siguranța și sănătatea ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Brăila.

Totodată, plutonier adjutant Beraru Adrian a apelat imediat 112, anunțând incendiul.

Flăcările au izbucnit la un apartament pe strada Industriei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD.

Din primele cercetări se pare că efectul termic, al curentului electric, la o cafetieră, ar fi cauza producerii incendiului. Proprietara a fost evacuată până la sosirea forțelor de intervenție.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry