Varga și Cortez, demascați în sediul PNL! Deputatul Popa:”Cel mai mare PSD-ist de la Brăila este Vasile Varga!”

Deputatul Alexandru Popa s-a ținut de cuvânt și a spus numele liberalilor pe care îi consideră PSD-iști. Popa i-a acuzat pe Vasile Cortez și pe Vasile Varga de compromiterea mai multor campanii electorale în favoarea PSD-ului.

Până acum nu au fost respectate principiile morale în PNL Brăila. Au fost încălcate de toți care au avut legătură cu PSD-ul, în trecut, și care au dat anumiți membri de-ai noștri la o parte, pentru a face jocurile PSD-ului.

Primul care îmi vine în minte astăzi, pentru că au fost alegerile la Viziru, este Vasile Cortez, care a fost omul de casă, tot timpul, al PSD-ului. Pentru mine domnul Vasile Cortez este o mare dezamăgire pentru că și-a bătut joc, nu de mine personal, ci de întreg colectivul. De exemplu: a încurajat membrii noștri de la Viziru să susțină candidatul PSD, a declarat deputatul Alexandru Popa.

Nu este pentru prima dată când numele lui Vasile Cortez este asociat cu unele compromisuri electorale. Aceleași suspiciuni au existat și în campania alegerilor europarlamentare, când mai mulți liberali l-au acuzat pe Cortez că-i face campanie lui Mihai Tudose. După plecarea lui Mihai Tudose de la ProRomânia, Cortez a fost unul din politicienii brăileni care s-a întâlnit cu Ponta și Bănicioiu pentru a ”reforma” ProRomânia la Brăila.

În ciuda influenței pe care o avea printre primarii liberali, se pare că Vasile Cortez nu a pus întotdeauna PNL pe primul loc, în timpul campaniilor electorale.

După alegerile interne, în PNL Brăila se va discuta și despre sancțiunile care vor fi aplicate în cazul lui Vasile Cortez, dar și în cazul lui Vasile Varga.

Știți cu toții că cel mai mare PSD-ist de la Brăila nu a fost nici Tudose, nici Rotaru! Cel mai mare PSD-ist de la Brăila este Vasile Varga!”,

a spus deputatul Alexandru Popa.

Dănuț Lungu: ”Domnul deputat Varga ne încurca acțiunile: nu vă mai duceți acolo, lăsați că acolo mă descurc eu…”

Întrebat dacă susține afirmația deputatului Alexandru Popa, cu privire la Vasile Varga, consilierul județean Dănuț Lungu a povestit întâmplări din campaniile trecute din care reiese faptul că Varga și-a sabotat propriul partid.

Eu știu istoria Partidului Național Liberal din 2013, când m-am înscris în Partidul Național Liberal. Am plecat din Partidul Național Liberal datorită unor acțiuni de control, ca să spun așa, tot datorită domnului Varga(…) Domnul Varga a condus acest partid din umbră, se știe bine acest lucru, dar nu în interesul partidului ci în interesul lui personal.

Președinții PNL, înafară de domnul Cibu, au fost domnul Dănăilă și domnul Boboc – tineri intrați în PNL la recomandările domnului Varga, susținuți în continuare de domnul Varga. Au fost două mandate în care și-au demonstrat calitățile politice, iar Partidul Național Liberal a avut rezultate tot mai slabe”, a declarat consilierul județean.

Lungu povestește cum Varga controla echipele de campanie, iar în unele localități nici măcar pliantele cu candidații nu ajungeau la electorat.

Discutăm despre alegerile parlamentare, când doi candidați care sunt de față aici nu știau ce să mai facă ca să poată să scoată un scor mai bun, iar domnul deputat Varga ne încurca acțiunile: nu vă mai duceți acolo, lăsați că acolo mă descurc eu… Sunt colegi din județ care știu destul de bine. Nu a ajuns în 30 de zile niciun reprezentant al Partidului Național Liberal, de la Brăila sau de la centru, prezent acolo să facă campanie”, a povestit consilierul județean Dănuț Lungu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry