Vicepreședintele PSD, despre ultima zi la Palatul Victoria: ”De fapt, podul lui Tudose este podul brăilenilor și al tuturor celor care au crezut în el!”

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a răspuns la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul prim-ministru a vorbit, printre altele, și despre ultima zi la Palatul Victoria, zi care va rămâne marcată în istoria Brăilei, când a fost semnat contractul celui mai mare proiect de infrastructură, din România, din ultimii 30 de ani: podul peste Dunăre.

Podul și drumurile de legătură vor spori viteza și siguranța călătoriilor între Regiunea Nord-Vest a României și Marea Neagră, precum și către vecinii Republica Moldova și Ucraina.

”Eu vă spun că, dacă nu se semna podul în dimineața aia, poate mă mai înfigeam așa, cu gheruțele, să nu plec. Dar brăilenii, gălățenii, tulcenii, toată zona de acolo, au fost mințiți vreo 30 de ani. Toată lumea care venea: ”eu vă fac podul”(…)

Tot nordul Moldovei, care trebuia să ajungă la Constanța, la Tulcea – care este un port important și el, trebuia să ocolească o sută și ceva de kilometri. Faptul că am reușit să fac acest lucru, fără să-l promit, este pentru că am avut o echipă extraordinară de oameni, în Guvern, care au făcut chestia asta: ministrul Transporturilor – Felix Stroe, ministrul Fondurilor Europene – Marius Nica – jos pălăria, ministrul de Finanțe – Ionuț Mișa – jos pălăria!

În dimineața aceea, când s-a semnat, iertați-mă, ajungeai în starea aia: de aici încolo, chiar simt că am făcut ceva.

Faptul că se spune că a plouat în el, la o ploaie puternică, am fost asigurat că nu este vorba de nimic, ci doar au fost niște ploi puternice și a intrat niște apă într-o structură care era provizorie. Lucrurile merg foarte bine.

De fapt, ”podul lui Tudose” este podul brăilenilor și al tuturor celor care au crezut în el”, a declarat vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

În ceea ce privește plecarea sa de la Palatul Victoria, Tudose a spus că s-a răzbunat din momentul în care l-a lăsat pe Dragnea să-și aleagă un premier docil, iar rezultatul s-a văzut la alegerile europarlamentare.

”Dragnea i-a convins pe unii că fug cu partidul, că-l dau pe mâna unora. Nu țineam de scaun cu dinţii și cumva le-am spus de la început: hai să nu ne mai complicăm, votați și mă duc acasă.

Cumva, asta a fost răzbunarea mea! Nu se mai risca a treia oară să pună pe cineva cu verticalitate, trebuia să pună un executant perfect. Și asta s-a întâmplat. Asta a fost răzbunarea mea pe Dragnea! Pune Guvernul tău și fă tu ce vrei”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry