VIDEO: Trei polițiști din Brăila au fost agresați de un bătrân cu probleme psihice! Agresorul a reușit să-i sustragă bastonul unui agent și a lovit o polițistă!

  • Un individ cu probleme psihice s-a năpustit asupra unui echipaj de poliție, în Chercea!

Imagini incredibile au fost surprinse de vecinii agresorului, în momentul în care un echipaj de poliție a răspuns la un apel 112. Ajunși la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați de un bărbat care i-a luat la bătaie

Un brăilean care, potrivit unor surse judiciare, ar suferi de probleme psihice, a atacat un echipaj format din trei polițiști. Incidentul s-a petrecut, joi, în jurul orei 11:50, pe strada Magaziilor din cartierul Chercea.

Vecinii au fost cei care au apelat la 112 după ce bărbatul ar fi aruncat cu pietre în autoturismele lor. Tot ei spun că astfel de situații sunt la ordinea zilei. În trecut, bărbatul a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

Imaginile surprinse de un martor arată momentul în care individul îi smulge bastonul din mână unui polițist și o lovește pe o femeie în uniformă. Au fost și scene de violență care nu au fost filmate: în încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape.

“Era în mână cu un briceag, la poartă. Pe un polițist l-a pus la pământ și l-a lovit cu picioarele. Mereu face scandal, aruncă în curți și pe mașini cu pietre. A stat și trei ani internat pe la Buzău. Au venit jandarmii și l-au luat până la urmă”, ne-a declarat un martor, vecin al individului.

Agresorul este cercetat pentru ultraj și distrugere. În cazul infracțiunii de ultraj, doar procurorul poate dispune măsura reținerii pentru 24 de ore, nu și polițiștii. Rămâne de văzut ce măsură va dispune unitatea de parchet competentă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry