Domnule Popa, când aveți de gând să le cereți scuze brăilenilor? Orașul ăsta nu e nici al PNL-ului și nici al golanilor care voiau sex oral la malul mării!

Au trecut cinci zile de la evenimentul nefericit, când numele orașului Brăila a fost asociat cu sloganuri umilitoare de către o mână de tineri trimiși să se perfecționeze în ale politicii. Știrea a făcut înconjurul țării, fiind difuzată pe mai toate posturile naționale. Aproape toți românii au auzit dedicația: ”De la Brăila, se știe! Grupul nostru aici, Mocanu și toată lumea!”

Nici până la această oră, președintele PNL, deputatul Alexandru Popa, cel care a ajuns prin redistribuire să vă reprezinte și să reprezinte județul Brăila, cu ONOARE și CONȘTIINȚĂ, așa cum a depus jurământul, nu a crezut de cuviință să-și ceară scuze în fața brăilenilor și nici să-i tragă la răspundere în mod public, să îi arate pe huliganii care și-au permis să folosească numele Brăilei într-un astfel de context mizerabil.

Dincolo de orice rivalitate politică, parlamentarii sunt mesagerii în care noi, cei din provincie, ne punem speranțele că vor promova interesele județului din care provin, că ne vor reprezenta cu demnitate și nu cu manele, dedicații și sloganuri demne de stadioane.

Care mai este valoarea morală a unui parlamentar? În ce se măsoară? În banii cu care cumpără presa? În hainele de firmă? În apariții senzaționale prin cluburi și discoteci? Asta ne dorim de la liderii politici pe care îi trimitem în Parlament?

Ce a făcut în schimb domnul deputat, educat de ”consilieri politici” care confundă raționamentul cu ebrietatea? A transmis un comunicat prin care le spune brăilenilor:

”Nu vreau să scuz acel comportament și în calitate de președinte al PNL Brăila mă voi ocupa de acea chestiune așa cum consider de cuviință”.

Într-un comunicat de două pagini word, este singura referire pe care deputatul o face cu privire la comportamentul tinerilor care au ales să se distreze pe seama Brăilei. În rest… a vorbit doar despre PSD.

Este foarte grav faptul că, orbit fiind de o luptă politică, acest deputat teleportat de la Cireșu, nu reușește să facă diferența între mizeria politică și faptul că imaginea județului Brăila a fost târâtă în mocirlă de niște tineri aleși, pe sprânceană, chiar de el.

Domnule Popa, așa cum vă cunoaștem, tupeul nu vă lipsește deloc. Vă invit să îl folosiți asumat și în fața brăilenilor și aveți curajul să faceți, în ultimul ceas, ceea ce este corect pentru județul al cărui parlamentar încă sunteți.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry