Ziua Internaţională a Securitătii și Sănătății în Muncă | „Să implementăm un mediu de muncă sigur și sănătos”

Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila organizează la sediul instituţiei, în data de 03.05.2023, începând cu ora 13:00, o întâlnire cu angajatorii, persoane desemnate ale acestora, servicii externe de securitate şi sănătate în muncă, sindicate, patronate etc, unde vor fi prezentate materiale informative având ca temă un mediu de muncă sigur şi sănătos.

Tema întâlnirii: „Să implementăm un mediu de muncă sănătos”. Cu această ocazie se va păstra şi un moment de reculegere pentru victimele accidentelor de muncă şi bolilor profesionale.

Întâlnirea este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, celebrată în fiecare an în data de 28 aprilie. Această zi este menită pentru a promova prevenirea accidentelor şi a bolilor profesionale la nivel mondial. Evenimentul reprezintă o campanie de sensibilizare în vederea mutării atenţiei internaţionale asupra tendinţelor emergente în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi asupra dimensiunii la nivel global a leziunilor, bolilor şi deceselor legate de muncă. Pentru a onora memoria victimelor accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale se organizează, simultan, campanii de conştientizare şi de informare în întreaga lume.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry