Secretarul general al TSD, Adrian Rîndunică: ”Limbajul licențios, bădărănismul și golăneala sunt un “must” pe orice CV care ajunge la TNL! Cu asta vreți să asigurați viitorul politicii de mâine?”

În urma ultimelor imagini, apărute în spațiul public, de la școala politică a tinerilor liberali, secretarul general al TSD România, Adrian Rîndunică, a transmis un mesaj pe Facebook, cu privire la gesturile total neadecvate pe care le-au pus în scenă colegii de alianță.

Rîndunică spune că, spre deosebire de tinerii liberali, pentru social-democrați ”vorbesc faptele”, iar la finalul declarației a folosit hashtag-ul #ROMÂNIANEEDUCATĂ.

”Condamn categoric comportamentul și vocabularul colegilor TNL-iști. Dicționarul limbii române ne pune la dispoziție muniție suficientă, dar mă voi limita la a-i numi “colegi”.

Faptul că te împrietenești mai mult cu paharul nu ar trebui să te facă să uiți de bunul simț! Mă întreb, retoric, asta este resursa umană de care dispune PNL? Cu asta vreți să asigurați viitorul politicii de mâine?

Dacă privim puțin înapoi, nu foarte mult, vedem că, din păcate, nu sunt la prima abatere! Tragem concluzia că limbajul licențios, bădărănismul și golăneala sunt un “must” pe orice CV care ajunge la TNL!

Daca azi suntem atacați, BRAVO nouă! Înseamnă că am făcut ceva în viață! Dacă avem atenția lor, înseamnă că ne-am stabilit nivelul! Pentru noi vorbesc faptele! Pentru voi?? #ROMÂNIANEEDUCATĂ”, a transmis secretarul general al TSD România, Adrian Rîndunică.

Reamintim faptul că în presa națională au apărut noi imagini de la petrecerea tinerilor liberali în care aceștia scandau: ”Tineretul PSD, să le f*tem mamele!”. Pe lângă înregistrarea de săptămâna trecută, în care tinerii liberali adresau injurii PSD-iștilor, marți a mai apărut încă una, în mediul public, în care sunt atacate și familiile social-democraților.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry