PNL-istul Drogeanu nu crede în COVID !

Având în vederea activitatea aleșilor municipali liberali care este sublimă dar lipsește cu desăvârșire, a se vedea https://jurnalbr.ro/politica/video-nu-s-au-vindecat-de-timiditate-brailenii-inca-mai-asteapta-un-proiect-din-partea-liberalilor/  nu ne rămâne altceva, mai bun, de făcut decât să le urmărim ”ieșirile” virtuale, destul de rare și lipsite de substanță, ale unora dintre ei. Care nu se mulțumesc cu perlele https://jurnalbr.ro/administratie/marele-fotbalist-consilierul-drogeanu-nu-stia-ca-in-braila-exista-un-club-sportiv-municipal-condus-de-colega-lui-de-partid-anamaria-necoara/ pe care le exprimă în ședințele de CLM, ci își expun întreaga înțelepciune adunată probabil în anii grei și mulți de viață trăiți în postările din mediul virtual.

Nu mare ne-a fost mirarea când, la unul din articolele scrise zilele trecute de colegii noștri din presa locală, printre comentatorii la un articol referitor la numărul de noi cazuri de Covid înregistrate în ultima perioadă la Brăila, sursă DSP, instituție serioasă, se știe, se numără și tânărul pensionar consilier municipal PNL, Alexandru Drogeanu. Și iată ce scrie domnul Drogeanu: Cunoaștem! Încă din primăvară acestui an , ne pregăteați , așaaa … să nu fim surprinși ! Se pare că de această dată tunurile sunt puse pe ‘ copii și pe cei care au peste 65 de ani ! Eee , în aceste condiții să ne rugăm de un nou război ,pentru a înceta orice pandemie ???”  Sinceri să fim am citit o dată, de două ori, ne-am uitat la profilul virtual al domnului, la apartenența lui politică, ne-am gândit că poate s-a dat cu Șoșoaca ori cu Simion, asta după ce, dacă mai țineți minte, a fost suspectat, în mod public, că ar fi simpatizant USR https://jurnalbr.ro/politica/liberalii-au-ajuns-sa-spuna-ca-sunt-de-la-usr-primarul-dragomir-va-este-rusine-sa-va-asociati-cu-seful-dvs-de-partid/

Desigur, respectăm libertatea de exprimare a oricărui individ, numai că, în acest caz individul nu este unul oarecare ci unul dintre cei mai vocali consilieri locali municipali ai PNL!

Culmea, coleg de partid cu șeful DSP Brăila, instituție care furnizează periodic și informații referitoare la Covid. Adică PNL istul nostru, să înțelegem, nu are încredere în comunicarea DSP –ului, mai avea puțin și acuza direct că este o instituție care ne dezinformează și ne panichează, un discurs pe care îl întâlnim în atacurile anti-Covid ale liderilor AUR și NOI – pentru cine nu cunoaște, partidul senatoarei Șoșoacă. Cât privește postarea, dacă o analizăm, sperăm că este reală și nu copiată / adaptată de undeva, cuprinde sută la sută elementele standard ale teoriei negativiștilor Covid, care nu cred în existența maladiei, iau peste picior anunțurile autorităților și consideră că un nou război va ”îngropa” subiectul.

O afirmație gravă care, în opinia noastră, ar trebui totuși probată, dacă cel care a lansat-o/preluat-o este un politician responsabil, este ”Se pare că de această dată tunurile sunt puse pe ‘ copii și pe cei care au peste 65 de ani !”. Despre ce ”tunuri” vorbiți, domnule consilier, spuneți clar, nu vă ascundeți precum ceilalți antivaxeri, cine și de ce ne dorește răul copiilor, părinților și bunicilor noștri? Dacă aveți îndoieli în privința campaniei naționale de vaccinare promovată de Ministerul Sănătății, ați putea să aveți o ieșire publică și să aveți o expunere argumentată în acest sens.

Și încă ceva, dacă aveți un pic de curaj, în loc să aruncați cu vorbe în mediul virtual, precum alții, i-ați cere explicații, la partid, șefului DSP despre informațiile furnizate către presă. Ba mai mult, spuneți-i în față că sunt minciuni, că nu credeți în ce se scrie despre cazurile noi de la Covid de la Brăila, că ar face bine să își dea demisia pentru că sperie populația deoarece nu este nimic adevărat!

Sau, de ce nu, schimbați macazul!

Așa cum am arătat mai sus, aveți multe elemente comune în limbaj în ceea ce privește tematica anti-Covid cu comunicatorii partidelor lui Simion și Șoșoacă, așa că poate ați putea face echipă bună cu unii din cei de acolo!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry